Галена ще е ментор в новия сезон на “Гласът на България“

Галена ще е ментор в новия сезон на “Гласът на България“

Една от любимите музикални звезди на България, Галена ще е част от звездния треньорски състав в новия сезон 2021 на “Гласът на България“. Новината изненада феновете на изпълнителката на “Пайнер“, защото всички очакват с интерес да я видят в тази нова роля. Галена е позната марка далеч извън границите на България и е символ на високо качество, красота, талант и невероятно шоу. С над 17 години музикална кариера, 6 албума, 74 видеоклипа и хиляди концерти и участия, песните й имат кавъри в чужбина. Певицата признава, че е истински фен на “Гласът на България” и няма търпение да се впусне в това ново предизвикателство. Неговият старт е през есента в ефира на bTV, а цели три са новите треньорски попълнения.

Те ще оформят менторският състав, заедно с неповторимия Иван Лечев - трикратен носител на треньорската корона в шоуто. Четиримата ще се впуснат в търсенето на новия “Глас на България“ и ще внесат много нови прeживявания в предстоящия сезон на формата.
Припомняме Ви, че още през декември 2014 година, Галена блесна на сцената на “Гласът на България”, за да подкрепи една от участничките. Галена пя в дует с Ати Молова и още тогава призна, че за нея е чест да бъде сред любимите звезди на България, които подкрепят талантите от предаването. Сега предстои да я видим и като ментор в “Гласът на България”, а ние й пожелаваме много успехи и хубави емоции в това ново и вълнуващо начинание.

КАТЕГОРИИ