Галена - за удоволствието да изпееш “Еуфория”

Галена - за удоволствието да изпееш “Еуфория”

“Не знам как да ви представя тази песен. Може би няма нужда от думи. Изпях я, за да си доставя удоволствие. Заснех я, за да ви доставя удоволствие… Напоследък се чувствам точно така - добре в кожата си, наслаждавам се на живота, имам време само за хора с готин вайб. Идва лято, нека тази песен звучи във всички горещи моменти, които ще ви докарат до еуфория…” – това е емоционалното послание на Галена към всички фенове на поп-фолка, а поводът е премиерата на най-новия й видеоклип “Еуфория”.

Премиерата бе в нейния YouТube канал – Galena, а също и по “Планета” и Planeta 4K.
2
Една от най-атрактивните певици в България отново показа класа и стил в своя видеоклип, а песента грабва още от първо слушане. Затова и меломаните са категорични в своите коментари за песента и клипа:

“Страхотна песен. Поздравления за Галена. С удоволствие слушаме… Всяка песен е различна от предишната и всяка все по-добра. За видеоклипа няма какво да кажа, освен евала. Всеки път е на световно ниво… Обожаваме те Галена! България трябва да се гордее с толкова добър артист като теб! Тази жена е феномен... Гордеем се, че си български артист! Тази жена се конкурира със себе си и винаги се изпреварва. Всичко е изпипано до съвършенство… Тази песен е много красива и модерна - хитът на лятото… Галена винаги прави песните си с много любов  и изпипва клиповете до съвършенство… Неповторима!”

КАТЕГОРИИ