Галин: Имам много нови идеи

Галин: Имам много нови идеи

Галин често отговаря на въпросите на своите почитатели, а мястото, където е най-вероятно да засечете изпълнителя сега, когато нощните клубове са затворени, е Instagram профила му. Точно там преди дни огромен интерес предизвика онлайн разговор, в който Галин разкри нова доза любопитни факти за себе си. Певецът издава, че като малък е играл на кеч със сестра си, както й че почти всеки неин шоколад или сладко е било изяждано от него, за което разбира се, родителите им не трябвало да разбират. Галин признава още, че най-якото място, което е посещавал е Мексико, където преди време бе на ваканция с майка си, както и че наскоро отново е посетил далечна дестинация за снимките на рекламна фотосесия за световен моден бранд.

Певецът не крие и какви планове има за 2021 година:

“Имам много нови идеи за музика. През 2020-та имаше период, в който бях изгубил малко муза... Обаче споко, всичко ще си е точно през новата година“, обещава Галин.

Той споделя, че е доволен от постиженията си до момента на 100%, както и че, има още новости, които публиката предстои да научи.

КАТЕГОРИИ