Галин и Диона – новата звездна двойка

Галин и Диона – новата звездна двойка

Най-новото звездно дуо в българската музика са Галин и Диона. Те се събраха в проекта “Просто секс”, който получи официална премиера в PlanetaOfficial в YouTube. Галин отдавна издаде, че подготвят съвместна песен с Диона и съвсем закономерно интересът към клипа е изключително голям.

“Песента е хит, грабна ме от първо слушане. Скоро не ми се беше случвало. Много зарибяваща, особено припева. Галин ми изглежда доста променен, има развитие и не си губи времето. Поздравления за проекта на целият екип. Ще взриви клубовете, усещам го. Успех!”

“Най-яката песен, не спирам да я слушам! Браво, супер е!”, “Брутална песен, яка двойка сте станали в клипа!”, “Избухнахте, браво! Ще се слуша много по дискотеките!”, “И двамата са мега яки. Каквото и да си кажем, ще гърми навсякъде!”, дадоха своите оценки меломаните във виртуалното пространство.

“Просто секс” е по музика на Диона и Даниел Ганев. Певицата е автор на текста, а композиторът е направил аранжимента на парчето. Режисьор и сценарист на оригиналното видео е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев.

КАТЕГОРИИ