Галин и Фики на една сцена с финалистите на VIP Brother 2017

Галин и Фики на една сцена с финалистите на VIP Brother 2017

Две от най-актуалните и обичани звезди на музикална компания “Пайнер в момента, Галин и Фики, излязоха на сцената на VIP Brother 2017, за да подкрепят финалистите в “Най-любовния сезон”. Под звуците на #MeGusta гостите в залата посрещнаха Тото и Галин, които буквално “счупиха бариерите” със своя дует. Пророчески се оказаха думите на Галин “аз пея с финалиста” и малко по-късно стана ясно, че Тото е големият победител във формата.
С много хъс и емоция Мегз се опита да се превъплъти в образа на Галена и запя нейната партия от дуета й с Фики, “Кой”. Подкрепа за нея на сцената бе самият Фики. Певецът призна, че симпатизира на Миглена Каканашева, заради нейната борбеност и амбиция. След предаването Фики сподели:

“Беше невероятна нощ! Когато имах възможност, следях с интерес формата и симпатизирах на всички участници. Затова и приех да участвам на финала. Но няма да влизам в къщата за сезона Most Wanted, както се спекулира в медиите през последните дни. С моята любима още сме в меден месец и ни предстои най-хубавото нещо, появата на нашия син. Не искам да изпускам и секунда от тези сладки моменти, които имаме заедно.”

Тази вечер обаче една от звездите на “Пайнер” наистина ще прекрачи прага на къщата в новия сезон Most Wanted, но коя е тя, ще научите в лайфа на предаването.

Наблюдателните зрители забелязаха отсъствието на Мария във финалната вечер, което не бе случайно:

“Съжалявам, че не мога да присъствам, но ще бъда с всички онези, които ме очакват във Варна на моето участие, но сърцето ми е с всички вас. Незабравимо преживяване, любима къща, истински приятели завинаги. Обичам ви”, написа певицата в социалната мрежа.

 

КАТЕГОРИИ