Галин кани на парти във Виена през уикенда

Галин кани на парти във Виена през уикенда

Галин ще отлети за Австрия, където на 25 септември ще е гост на българско парти в столицата Виена. Изпълнителят е подготвил микс от хитове за всички гости в Premium Club, зажадняли за нови емоции със звездите на музикална компания “Пайнер“. Галин много харесва международните си участия и се радва на всяка минута, прекарана с публиката там. Певецът гарантира незабравими часове с любими заглавия от репертоара му, но обещава и много изненади.

Междувременно, феновете на Галин са в очакване на следващия му музикален проект. В онлайн разговор с последователите си в Instagram през седмицата, Галин издаде, че опрeделено работи по въпроса, но му е необходимо още малко време, за да направи нещата точно както трябва и си ги представя. Певецът разкрива, че голяма част от ежедневието му е посветено на музиката. След задължителната фитнес тренировка, той прекарва доста време в звукозаписното студио или се занимава с музика вкъщи, като уточнява, че понякога цялостното създаване на един проект се получава много бързо, но друг път отнема месеци.

“Музиката е нещото, което ме прави най-щастлив и след като ме прави най-щастлив, предполагам това е моето призвание“, дава категоричен отговор на въпрос на свой почитател Галин.

 

КАТЕГОРИИ