Галин влиза в нов дом през новата година

Галин влиза в нов дом през новата година

Изпълнителят призна, че е изпратил една успешна и продуктивна година, която ще запомни с това, че е успял за първи път от години да си вземе почивка. Тя е била по-специална и с това, че изпълнителят е успял да се сдобие със собствено жилище, в което през 2017 престои да се нанесе. Галин не крие щастието си от новата придобивка и издава пред журналиста Емил Дилчев, че засега там ще живеее сам, в компанията на своето куче, но пък за по-нататък не се знае.

“2016 бе успешна година, но се надявам да имам и по-успешни от тук нататък”, споделя своите надежди Галин. Той казва, че има много идеи за песни, смята да прави различни неща, а дуети също няма да липсват.

Засега годината започва с успех за Галин, защото името му е сред лидерите в “Изборът на зрителите – 2016”. Според гласовете на феновете в официалната селекция за формиране на финалната 6-ца във всяка категория, Галин е лидер в “Певец на 2016”. Неговите проекти “На Египет фараона” и “Царя на купона” също се радват на одобрението на публиката и са сред фаворитите съответно в “Песен на 2016” и “Видеоклип на 2016”. Съвместният проект с Деси Слава - “Нека да е тайно” набира скорост в гласуването за “Дуетна песен на 2016”, а Галин е сред водещите имена при мъжете в категориите “Най-прогресиращ изпълнител на 2016” и “Музикален идол на 2016”.

КАТЕГОРИИ