Галин за мотивацията и таланта

Галин за мотивацията и таланта

Без съмнение един от най-харесваните и обичани изпълнители в поп-фолка е Галин. Песните, които прави се превръщат в тотални хитове, а самият той е пример за младите – как да живеят и да се отнасят към предизвикателствата на времето.
“Талантът ви определя какво можете да правите. Мотивацията ви определя какво сте готови да направите. Отношението ви показва колко добре ще го направите.” – написа Галин в социалните мрежи, а феновете му отвърнаха с десетки коментари като го поздравиха за добрата фигура и таланта му на певец.
2
Неотдавна Галин изненада меломаните като представи своя версия на песента “Пак”. Първоначално мелодията бе представена от Симона със заглавие “Déjà vu/ Пак”, но в новия вариант звученето е по-различно, а видеото е с ретро нотки, във формат 4:3. Това се хареса на зрителите и те не пропуснаха да изразят мнението си:
“Уникална песен! И двата варианта са уникални… Браво, Галин! Изказвам поздравления за това как от обикновеното момче Галин с песента “Момче без сърце” стана Галин Alpha, имащ свои изпълнители… Респект за такива хора, които успяват в живота. Пожелавам ти здраве и успехи… Винаги си бил и си оставаш най-добрият, с най-завладяващия глас…”
В петък вечер Галин ще пее във Варна и там със сигурност ще звучи “Пак”, както и най-големите хитове на изпълнителя.

КАТЕГОРИИ