Гергана стартира годината с нов проект

Гергана стартира годината с нов проект

В първите дни на 2015 година Гергана представи нов музикален проект, озаглавен “Твоите думи”. Песента и видеоклипът вече са достъпни в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official и в ефира на “Планета HD” и за по-малко от денонощие успя да предизвика огромен интерес и гледаемост. Видеото бе гледано от близо 60 000 абонати на Planeta Official и бе споделяно от много от тях.
Песента е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко и по текст на Станислава Василева. Видеоклипът е по идея на самата изпълнителка, която избра за неговата реализация да работи с режисьора Людмил Иларионов – Люси. С вокали, в “Твоите думи” се включва и Галин, който допринася за оригиналното и различно звучене на сингъла.
Гергана избра този път да следва една по-провокативна и смела линия, която е водеща тенценция във видеозаснемането в световен мащаб.
За сексапилната си и стилна визия изпълнителката се довери на стилиста Стоян Апостолов, Джулия Ангелова – грим и Деси от FETISH- коса.

“Представям Ви дългоочаквания проект “Твоите думи”, в който вложих цялото си сърце и душа! Надявам се да ви хареса и да се превърне в любимата Ви песен!”, така Гергана презентира новия си проект във Facebook.

Днес певицата ще направи и официална лайв премиера на “Твоите думи” по време на своето участие в клуб “Galaxy” в Пловдив.

КАТЕГОРИИ