Гергьовден с Глория и концерта “Крепост”

Гергьовден с Глория и концерта “Крепост”

Няма да бъде пресилено ако кажем, че песента “Крепост” на Глория бележи един цял период на възход за изпълнителката. Примата на поп-фолка издаде албума “Крепост” през 2003 година и събра в Зала 1 на НДК – София приятелите на хубавата музика, за да представи песните в спектакъла “Крепост”.
Телевизия “Планета / Планета HD” избра вечерта на 6 май, за да включи този концерт в музикалната си програма. Точно в 20.00 часа всички почитатели на Глория ще отбележат имения ден на своя кумир – Гергьовден и ще си припомнят аплодисментите, с които я дариха на този концерт.

От сцената в Националния дворец на културата Глория представи актуалните за 2003 година и бързо превърнали се в хитове песни като “Феникс”, Лабиринт”, “Очакване”, “Не заслужаваш” и “Крепост”, разбира се. Публиката избухваше в неспирни аплодисменти на тях, както и на “Приятелко, ти моя най-добра”, “Заблуда”, “Лятна авантюра”, “Луда скорост”. В концерта “Крепост” Глория изпя и красивата мелодия “Белите манастири”, а заедно със Славка Калчева представиха песента “Малка мома вода налива”.
Концертът “Крепост” на Глория и до днес остава като пример за стилен и вълнуващ спектакъл, организиран и заснет от телевизия “Планета”.

 

КАТЕГОРИИ