Глория: И нека лятото не свършва

Глория: И нека лятото не свършва

Глория сподели откровено пред своите многобройни почитатели, че е влюбена. Оказва се, че любовта й не е насочена към конкретна личност, а става въпрос за живота и по-специално за едно райско кътче. В момента певицата се наслаждава на своята ваканция в Балеарските острови, откъдето радва и феновете си с красиви гледки. На част от кадрите Глория позира в прекрасно настроение и форма, което не остава равнодушни последователите й в Instagram. Част от тях я попитаха как поддържа своята фигура, а Глория бе откровена:

“Плувам, карам колело, играя тенис, ходя на походи, пътешествам... Всъщност не се спирам!”


В това морско приключение Глория се впусна със своята дъщеря Симона Загорова. Техен гид сред уникалната красота на остров Майорка е Саша Илиева, много добра приятелка на певицата, която от години живее там. Тя не пропусна да им покаже, не само красотите на столицата Палма де Майорка, но и много тайни кътчета и места, които туристите не познават. Някои от тях пък се превърнаха в любими за Глория и Симона, и те побързаха да ги покажат на своите последователи в Instagram. 

“И нека лятото не свършва... В свят, в който можеш да бъдеш всичко, което поискаш – бъди себе си”, сподели своите емоции певицата.

Глория и Симона Загорова посетиха и едни от най-красивите курорти на остров Майорка – Santa Ponça, Porto Cristo и др., а Симона въвлече своята майка в емоциите на плажно парти на Nikki Beach Mallorca.

КАТЕГОРИИ