Глория: Любовта печели

Глория: Любовта печели

Любовта е водеща сила за Глория и това тя неведнъж е споделяла пред телевизионните камери. Певицата е влюбена – в живота, в музиката, в красотата на природата, в лятото... Неслучайно и темата за любовта присъства в много от нейните песни, сред които “Любовен дъжд“, “Прави любов, а не война“, “Влюбена в живота“, както и последната й балада “Любовта настоява“. За снимките на видеоклипа на тази мелодия, Глория неслучайно избра Париж, наричан “Градът на любовта“.
Любовта към морето, слънцето и красивите плажове и тази година отведе Глория в Гърция. Певицата зарадва почитателите си с поредица от фотоси по бански, а медиите не пропуснаха да отбележат, че Примата на модерния фолк има тяло на богиня.

“Красота и стил“, “Тяло на богиня“ и “Само може да ти завиждат 20-годишните“, бяха част от положителните коментари под снимките на изпълнителката в Instagram.

Самата Глория също не пропусна да се включи в дискусията, което още повече разгорещи страстите.

“Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме...”, категорична е звездата на музикална компания “Пайнер“.


Перфектната си фигура, Глория дължи на своя характер и хъс да показва най-доброто от себе си. Съчетанието на спорт и правилен хранителен режим е тайната на успеха. Миналото лято певицата откри нова страст – падъл борд сърф и истински се влюби в този спорт, а свежи плодове, зеленчуци и морски дарове редовно присъстват в менюто й.

КАТЕГОРИИ