Глория: “Моите фенове - моят свят!”

Глория: “Моите фенове - моят свят!”

Днес е един много специален ден за Глория. Певицата отбелязва своята 50-та годишнина. Своят юбилей “Примата на поп-фолка” посреща заредена с много настроение и положителни емоции. Феновете й са във възторг, а на перфектната й фигура могат да завидят и 20-годишни хубавици.

“Музиката и любовта са двете крила на душата ми”, казва Глория и допълва: “Моите фенове - моят свят! Този, който се усмихва, вместо да се гневи, винаги е по-силният!”

За топ-формата, която непрекъснато поддържа, Глория споделя рецептата:

“Само месце, риба и зеленчуци, по три литра вода на ден, ако ти се прияде сладко, само мед! Всеки понеделник съм само на чай, мед и плодове! Спортуваш и споделяш живота си само с готини хора, това е!”, това наистина е тайната на зашеметяващата визия на певицата.

2
Лято 2023 се очертава изпълнено с много концертни ангажименти за Глория, с клубни участия, концерти и амбициозни творчески планове. Феновете й с нетърпение очакват да ги зарадва с нов поп-фолк хит, а най-нетърпеливи са те за грандиозен концерт с много блясък и любими песни. Но всичко по реда си – днес премиера ще направи най-новото видео на певицата – “Звезда на вечерта”. Песента е дует с Тони Дачева, а режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси. Но това не е всичко, с което Глория ще зарадва своите почитатели. Какво още ни е подготвила тя, ще научим скоро, а за концерта ще изчакаме самата Глория да сподели…
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят юбилея на Глория и й пожелават здраве, вдъхновение и нестихващ хъс за нови, красиви мелодии. А зрителите на телевизия “Планета” тази вечер от 20.00 часа могат да си припомнят емоциите от концерта “Крепост”, представен от Глория през 2003 година.

КАТЕГОРИИ