Глория: Пея, пътувам, мечтая

Глория: Пея, пътувам, мечтая

Животът на Глория е пълен с истории и това тя неведнъж е показвала. Певицата умее да се наслаждава на всеки миг, обича да пътува и да открива непознати светове:

“Пея, пътувам, мечтая“, пише Глория, а снимките, които споделя в социалните мрежи, доказват категорично тази нейна житейска максима.

Само през последните няколко години, изпълнителката посети различни екзотични места в Европа, Азия и Африка, стигна до Мавриций и Бали, снима клип в Париж, а когато е свободна, предпочита бреговете на Северна Гърция. Много често спътник в пътешествията на Глория е нейната дъщеря Симона Загорова и затова не бе изненада, че тези дни двете заедно стъпиха и в пустинята Сахара.

Дамите преживяха 10-на незабравими дни в Египет, а техните фенове имаха възможност да проследят обиколката им в Африка чрез красиви снимки. Да бъдеш в Египет и да не се докоснеш до пирамидите, би било престъпление, затова певиците не пропуснаха приключението, което ги срещна с древна култура и обичаи. Край Гиза те видяха трите големи пирамиди – Хеопсовата, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин, които се явяват най-стария и единствен запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят.

Разходка с корабче по Нил и посещение на столицата Кайро също бяха част от екскурзията на Глория и Симона в Египет.

КАТЕГОРИИ