Глория: Животът е прекрасен

Глория: Животът е прекрасен

“Животът е като огледало - ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото”, пише Хорас Браун. Тези думи намират поредно потвърждение и в профила на една от любимите музикални звезди, Глория. От няколко дни певицата радва почитателите си в социалните мрежи с кадри от Гърция, където вече пълноценно се радва на слънцето и морето.
Позитивната нагласа, с която Глория посреща лятото явно личи и от посланието, което тя отправя към последователите си:

“Животът е прекрасен“, пише звездата на телевизия “Планета“, която неведнъж е споделяла, че позитивизма и умението да гледа напред са сред качествата, които истински се гордее, че притежава.


Дали на фона на безбрежната морска шир или сред красотата на града, снимките на Глория успяват да усмихнат и почитателите й, които не пестят своите комплименти.
Но безспорно най-голяма радост за тях са новите песни на любимата изпълнителка. В края на месец май Глория предложи на публиката фолклорните мелодии – “Да празнуваме“, “Песен за приятелите“ и “С любимите хора“, както и своя интерпретация на популярната песен “Пий, куме, пий“. През юли пък Глория ще зарадва меломаните с голям концерт в Летния театър в Бургас на 20 юли.

КАТЕГОРИИ