Глория даде старт на билетите за концерта “30 години на сцена”

Глория даде старт на билетите за концерта “30 години на сцена”

“Хубаво лято ви пожелавам”, така Глория се обърна към своите почитатели и даде старт на продажбата на билети за нейния юбилеен концерт “30 години на сцена”. “Музикалната приказка”, както е наречен този спектакъл, изпъстрен с хитове през годините, ще бъде на рождения ден на певицата, а именно – на 28 юни 2024 г.

“Здравейте, приятели! От днес започва продажбата на билети за юбилейния концерт “30 години на сцена” в Зала 1 на НДК. Заповядайте!”, написа Глория и даде възможност на почитателите си първи да запазят места в концертната зала.

А билети вече се продават на сайта на НДК-София и в grabo.bg.
2
Глория е единственият поп-фолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК-София. За първи път, заедно с музикална компания “Пайнер”, тя покани почитателите на поп-фолка в края на 2000 година, за да представи песните от албума “12 диаманта”. Величието на албума “Крепост” пък бе ознаменувано през 2003 година. Концертът-спектакъл “15 години на сцена” бе през 2009 г., а през 2015 г. зарадва всички с хитовете си за “20 години на сцената”.
Новото предизвикателство пред Глория и “Пайнер” идва на 28 юни 2024 г. с най-новия концерт на “Примата на поп-фолка”. Ако сте сред най-нетърпеливите, то със сигурност вече сте резервирали своите билети за този музикален празник.

КАТЕГОРИИ