Глория и Иван Дяков пеят за Севлиево

Глория и Иван Дяков пеят за Севлиево

Две от най-популярните звезди в българската музика – Глория и Иван Дяков този уикенд ще пеят за един от най-големите и популярни празници в Севлиево. На 14 октомври градът чества своя празник и това е повод за традиционния Есенен панаир и Фестивала на тиквата, който ежегодно събира гости от България и чужбина. Пъстра плеяда от звезди ще радва присъстващите в дните от 12 до 15 октомври, а още на 13-ти, на сцената за своя концерт излиза Глория. След поредицата от хубави поводи през септември и началото на октомври – рождения ден на дъщеря й - Симона и 22-та годишнина на професионалната музикална сцена, Глория отново е отдадена на своите многобройни почитатели.

Певицата винаги успява да накара публиката да забрави за грижи и проблеми, и от сърце да се наслади на хубавата музика и емоции. И този път няма да е изключение, а Примата на модерния фолк е подготвила разнообразен репертоар от хитове и обичани фолклорни мелодии.
На следващия ден, 14 октомври – Петковден, на празничната сцена ще се качи Иван Дяков, който ще пренесе магията на  българската народна музика в Севлиево. Изпълнителят ще обедини гостите в кръшно българско хоро, с което този ден ще остави един прекрасен спомен за всички.

КАТЕГОРИИ