Глория отново е в центъра на музикалния уикенд

Глория отново е в центъра на музикалния уикенд

Само преди няколко дни Глория получи най-големия подарък в живота си, защото нейната дъщеря Симона Загорова я дари с очарователната Галина. Бебе Галина се превърна в истинска интернет-сензация, а многобройните фенове на Глория още я обсипват с мили пожелания и поздрави.
Съвсем естествено в навечерието на Деня на майката, съпругата, любимата – 8 март, телевизия “Планета / Планета HD” реши да зарадва зрителите с едно грандиозно музикално събитие – концертът “20 години на сцена”, който Глория поднесе на рождения ден на своята дъщеря  - 30 септември 2015 година.

Близо 3 часа Зала 1 на НДК-София бе подвластна на хитовете на една от най-обичаните и харизматични певици в българската музика. В спектакъла прозвучаха голяма част от златните хитове в репертоара на Глория, а специално място бе отделено и на фолклорен блок, в който звездата на “Пайнер” изпълни любими фолклорни мелодии. Самата тя не криеше благодарността си към публиката и я даряваше с усмивки.

“Голяма радост и вълнение бе за мен този концерт, сподели певицата след спектакъла в НДК. – В неговата подготовка вложих цялата си енергия, защото публиката заслужава най-доброто. Благодаря на своите верни фенове, че оцениха достойно песните ми и през всички тези години ме подкрепят безрезервно.”


Глория – “20 години на сцена” зрителите могат да гледат тази събота и неделя, 6 и 7 март, от 20.00 часа в програмата на телевизия “Планета / Планета HD”. Останете до края, за да видите и финала на този грандиозен спектакъл с емблематичната песен “Носталгия”, както и кулминацията, когато публиката става на крака, за да изкаже признанието, любовта и уважението си към Глория.

 

КАТЕГОРИИ