Глория подари на публиката “Няма кой да ме спре” за рождения си ден

Глория подари на публиката “Няма кой да ме спре” за рождения си ден

В деня на своя рожден ден, Глория поднесе нова изненада на своите многобройни почитатели – премиерата на най-новия си музикален проект. Той е озаглавен “Няма кой да ме спре” и е дует с дъщеря й Симона Загорова. Трогната от любовта на почитателите си в този специален ден, Глория им отвърна с това, което я прави истинска звезда – да радва с песните си хората. Само минути след публикуването на видеоклипа в Planeta Official, той предизвика истинска сензация сред меломаните, а те от своя страна не пестяха високите си оценки.

“Уникален проект! Смислен текст, яка мелодия”, “Глория - класа и стил!”, “Невероятна песен, просто нямам думи - песента е на световно ниво, много свежа и приятна за слушане. Глория винаги ни изненадва с нов и различен стил неща, браво и на Мони, тя като запее, песента става още по хубава!!!”, пишат феновете в YouTube.


Самата певица призна, че е луда по новата си песен и е доволна от крайния резултат. Тя допълни, че е благодарна на целия екип от професионалисти, работили по “Няма кой да ме спре”, защото е убедена, че успехът се дължи на екипната творческа работа и умението да се съчетаят най-добрите идеи.
През годините Глория неведнъж е споделяла, че обича да експериментира и да създава нови проекти, които ще са изненада за феновете й.

“Желанието ми беше да създам един различен проект, с модерно и клубно звучене, защото един изпълнител трябва да се променя, да се развива и винаги да показва едно ново и различно свое артистично лице. Исках текстът да носи позитивно послание, а видеоклипът да допълва по един красив начин цялата тази идея”, споделя Глория.


Ако съдим по успеха, който “Няма кой да ме спре” регистрира само за денонощие, Глория определено успя и този път да впечатли публиката с проект, носещ един оригинален и уникален творчески почерк. Музиката на “Няма кой да ме спре” е на Димитър Петров, аранжиментът на Калин Димитров, а текстът отново е създаден от Глория и Мариета Ангелова. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларинов – Люси.

КАТЕГОРИИ