Глория посреща рожден ден с нов видеоклип и фолклорна програма

Глория посреща рожден ден с нов видеоклип и фолклорна програма

28 юни е най-тържественият ден за Глория, защото звездата на музикална компания “Пайнер” празнува своя рожден ден. И през 2022 година той ще бъде изпълнен с много музика, тъй като само няколко дни преди него Глория направи премиера на нов поп-фолк клип, а преди това и на фолклорна програма с три нови песни.

“Щастлива съм, че имаме възможност да ви представим нашата първа дуетна песен с Тони Стораро – “Просто съвършени”, написа певицата в социалните мрежи и отново “избухна” с грация и стил.

2

“Глория е една! Завинаги в нашите сърца!... Никой не може да е като Глория, то е тяло, излъчване, класа, стил… Изненадата е пълна, добре дошъл на новия хит, страхотна колаборация. Браво, Глория! Всичко в песента докосва… Глория значи съвършенство! Глория значи класа! Уникална както винаги…”, това са само малка част от коментарите на феновете за новия й поп-фолк проект.

За рождения ден, най-голямата радост за Глория дойде от малката Галина, която не спира да изненадва семейството. Принцесата на Симона Загорова се оказва много артистична и забавна и не спира да радва всички в къщи.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Глория един невероятен рожден ден, зареден с хубави емоции и много настроение. Феновете на певицата ще могат да гледат най-доброто от дискографията й в рубриките “От А до Я” и Stars по “Планета” и Planeta 4K. Фолклорната програма “Не тъгувай момиче” с най-новите песни на Глория ще бъде излъчена от 19.30 часа по “Планета Фолк”.

КАТЕГОРИИ