Глория празнува рожден ден с концерт в НДК

Глория празнува рожден ден с концерт в НДК

Днес е големият ден за Глория и за нейните многобройни почитатели, защото тази вечер всички те си дават среща в Зала 1 на НДК-София. “Музикалната приказка”, която Глория е подготвила за меломаните е наистина красива и вълнуваща. Точно на своя рожден ден – 28 юни, Глория ще празнува с всички, които я обичат и боготворят вече 30 години. С много трепет певицата сподели:

“Разпродаден преди 4 месеца! Отдавна няма билети, мили мои! Чакам с нетърпение моя юбилеен концерт и рождения ми ден! Ето и моите специални гости - колегите, които са обещали да дойдат и уважат моите 30 години на сцена: Кралят Азис, Сръбската легенда -  Кеба, майката на поп фолка - Тони Дачева, невероятният Ники Славеев и моята прекрасна дъщеря Симона Загорова! Нямам търпение!...”

2
Пленените в поп-фолка също нямат търпение да стане 19.00 часа, когато е началния час на концерта “Глория - 30 години на сцена”. За тях любимата звезда преди дни представи съвсем нова песен – “Музиката е лек / Pesma me u život vrati”, която изпълнява заедно със сръбската легенда Dragan Kojić Keba и дъщеря си Симона Загорова. Музиката на песента е на Деян Асенов и Глория, текстът са написали Глория и Мариета Ангелова, а аранжимента отново е на Деян Асенов
3
Днес, освен с концерта в Зала 1 на НДК-София, Глория ни зарадва и с още един видеоклип на нова песен. Нейното заглавие е “Его” – по музика на гръцкия композитор Fivos, текст – Глория и Мариета Ангелова и аранжимент – Димитър Петров. И двете нови песни ще получат своята live-премиера тази вечер по време на грандиозния спектакъл “Музикалната приказка” на Глория. Очакваме го с нетърпение.
4
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят преди всичко здраве на рожденичката Глория! Много творческо вдъхновение и безкрайната обич на нейните почитатели!

“Твоят талант, страст и харизма са вдъхновение за всички нас. Благодарим ти за всяка нота, за всяка изпята песен, за всяко незабравимо изживяване. Нека следващите години бъдат изпълнени с нови успехи, радост и все така продължавай да ни вълнуваш с песните си на сцената. Честит рожден ден и Честити 30 години на музикалната сцена, Глория!”, е посланието на Мария и Митко Димитрови - Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”

КАТЕГОРИИ