Глория с двойна изненада за феновете

Глория с двойна изненада за феновете

“Добре дошла, скитнице“ и “Не те давам“ са заглавията на две нови видеореализации, които Глория официално представи в PlanetaOfficial в YouTube. Първата мелодия е по музика на Димитър Петров и Глория, аранжимент на Димитър Петров и текста на Глория и Мариета Ангелова, а за втората своите творчески идеи обединяват Калин Димитров /музика и аранжимент/, Глория и Мариета Ангелова /текст/. Пред телевизия “Планета“ певицата сподели:

“Двете песни са готови още отпреди една година, но сега дойде моментът да ги представя на моята публика. И тъй като миналата година не презентирах нов проект, сега реших да компенсирам и да зарадвам почитателите си с цели две нови заглавия. Обещах им и нов албум, по който в момента активно работя и нямах търпение да представя част от готовите проекти“.

Примата на модерния фолк и екипът ни пренасят в Слънчева Гърция, а въздействащи гледки зареждат зрителите с много позитивен летен заряд.

“Избрахме Гърция, защото е много благодатна за снимки - уникални места, заливи и не е толкова показвана във видеоклиповете, а има особено очарование. Истински се влюбих в тази страна и реших да потопя и зрителите в нейната красота. Правя това, което искам и което на мен ми харесва и искрено се надявам, че ще допадне и на моите почитатели“, разкрива още Глория.

Видеореализациите на “Добре дошла, скитнице“ и “Не те давам“ са осъществени само за два дни, а част от терените са били истинско предизвикателство за Глория и за екипа. Певицата отправя своята благодарност за професионалното отношение на всеки един, участвал в реализацията на проектите. Режисьор е Ивайло Спасов, оператор - Радослав Георгиев, а за визията на певицата се погрижиха стилистката Августина Маркова  - Тути, Борислав Соколов - грим и Кремена Добрева - коса.

Публиката с радост прие този музикален подарък от Примата на модерния фолк, а първите отзиви красноречиво говорят за това, че Глория отново е показала размах и перфекционизъм в работата си:

“Тази жена е просто класа. Една от малкото запазили себе си и стила си след толкова дълги години в жанра”,  “Несравнимо качествена музика, нещо истинско и омагьосващо”, “Браво, Глория!”, “Ето това е Глория - стил, класа, новаторство”, “Албумът ще бъде просто уникален, Кралицата на поп-фолка, обичаме те, само напред и нагоре”.



КАТЕГОРИИ