Глория с поредица от успешни музикални проекти през 2022

Глория с поредица от успешни музикални проекти през 2022

Една добра и много успешна 2022 година изпраща Глория. Освен в личен план, отминаващата година бе много ползотворна и в музикално отношение за “Примата” на поп-фолка. Многобройни срещи с публиката в различни краище на страната направиха Глория щастлива и за пореден път показаха, че класата е непреходна.

През 2022 година Глория попълни репертоара си с различни и разнообразни песни. Вярна на любовта си към българската народна песен, певицата засне и представи на публиката три фолклорни мелодии – “Мерак”, “Не тъгувай, момиче” и вечния шлагер - “Градил Илия килия”, в дует със своя приятел и колега Николай Славеев. Почитателите на поп-фолка също останаха доволни от новите песни на Глория през 2022 година. Звездата на телевизия “Планета” пътува до Италия, заедно с екип на Planeta 4K и във “вечния град” – Рим засне “Кадифе”. Любовта си към дуетните изпълнения пък ни предаде с песните “Просто съвършени” и “Jace, Jace/ Обратно в Рая”, в които си партнира с Тони Стораро и с Кеба.
Новата 2023 година Глория очаква да бъде още по-щастлива и красива за нея. За радост на многобройната българска общност във Великобритания, Глория ще бъде специален гост на бляскавото “Будилникъ парти” в Лондон в Новогодишната нощ. Много емоции и хитови мелодии очакват всички гости в “Селби център”, в английската столица.

КАТЕГОРИИ