Глория се завърна от Рим с “Кадифе”

Глория се завърна от Рим с “Кадифе”

Пленените от поп-фолка отдавна очакваха изненада от Глория и ето, че я получиха. Тя се казва “Кадифе” и е снимана в Италия. Глория и екипът на телевизия “Планета” пътуваха през септември до Рим специално за снимките на “Кадифе”. Певицата отдавна си бе избрала италианската столица за свой музикален клип, а ето че феновете й вече могат да са насладят на това пътешествие.
2
С “Кадифе” Глория ни разказва една италианска приказка, изпълнена с много емоции и красота. Музиката е на Дани Манолова, а аранжиментът - на Калин Димитров. Автор на текста е Александрина Валенти, която също е режисьор и сценарист на видеоклипа. “Кадифе” има и още един режисьор и това е Ивайло Спасов, а оператор на кадрите в Рим и София е Радослав Георгиев.

“Глория е една от малкото, стойностни певици които правят качествена и стойностна музика! През всичките тези години, Глория никога, не изпя, нещо лошо и не се изложи като певица и човек! Трябва да се гордеeм с изпълнител, който е на най-високото ниво в нашата държава…”, дават оценката си почитателите на певицата и допълват: “Много приятна изненада – неочаквана, нежна, приятна… Благодарим ти, Глория, обичаме те безкрайно! Много хубава песен, продължавай да правиш такива красиви и баладични песни…”

КАТЕГОРИИ