Глория в плен на морето

Глория в плен на морето

“След като веднъж Ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живот“, написа Глория в една от най-новите си публикации в Instagram.

Както почитателите на звездата вече знаят, тя често общува с тях чрез тази социална мрежа и ги прави част от своето ежедневие. За никой от феновете не бе изненада, че тази снимка е от Гърция, защото Глория не крие, че е влюбена в красотата на нашата южна съседка. Припомняме Ви, че миналото лято певицата дори засне видеоклиповете си “Добре дошла, скитнице“ и “Не те давам“ точно там.

“Избрахме Гърция, защото е много благодатна за снимки - уникални места, заливи и не е толкова показвана във видеоклиповете, а има особено очарование“, разкри тогава Примата на модерния фолк, а дали няма да зарадва меломаните и с нови клипове от Гърция, предстои да разберем.


Сега Глория отново е на кратка ваканция, а кадрите, които споделя са с локация остров Тасос. Туристите често го наричат Зеления остров, защото е истинско късче от Рая. Там Глория посети и един от най-красивите гръцки манастири “Архангел Михаил“, който определи като вълшебно място.

КАТЕГОРИИ