Глория за спомена Париж в “Звездно“

Глория за спомена Париж в “Звездно“

Емоционална, незабравима и успешна бе изминалата година за Глория. За предизвикателствата и хубавите моменти, които й предложи 2018-та певицата разказва пред мениджъра на телевизионните канали с марката “Планета” – д-р Хари Янакиев, с когото през септември заедно летяха за Париж, където създадоха музикалното бижу, наречето “Любовта настоява“.

“Аз ти благодаря че се отзова на моята покана. Имах лични ангажименти в Париж и покрай тях реших да заснема и голяма част от кадрите за баладата “Любовта настоява“ и така се случи, че те поканих – откровено споделя Глория и продължава - Ужасно много исках да дойдеш с мен. Ти имаш толкова огромен опит, пътували сме къде ли не, правили сме какви ли не документални филми и за мен бе огромно удоволствие и чест. Ние сме и приятели, и освен, че толкова години работим в телевизия “Планета“, съчетахме полезното с приятното. Това мое гостуване се превърна и в много приятна работа. Мисля, че свършихме перфектна работа и “Любовта настоява“ ще остане нещо като Ода за любовта, както се изразява режисьора Ивайло Спасов”.

Д-р Хари Янакиев разкрива, че телевизия “Планета“ е подготвила и изненада за Глория – още един клип на една от нейните прекрасни балади, върху непоказвани до момента кадри от Париж.

“Искрено ще се радвам нашите зрители и почитатели да останат доволни от това, което сме направили, защото аз съм влюбена в песента “Любовта настоява“ и винаги съм си представяла, че тя ще бъде снимана в Париж. По един или друг начин мечтите се сбъдват и ние го осъществихме благодарение и на теб“, разкрива още Примата на модерния фолк.

В “Звездно“ Глория потвърждава от първо лице и новината, че през 2019-та година ще се появи нейна биография.

“Има още доста неща да се коригират, още доста редакция да се прави, неща да се добавят, защото бих искала да бъда максималко изчерпателна, а книгата да бъде поднесена максимално лесно за четене, да бъде интересна и на хората да не им се иска да я пуснат, като започнат да я четат. Всъщност това ми е целта“, завършва певицата.

 

КАТЕГОРИИ