Глория и формулата на успеха

Глория и формулата на успеха

Днес точно в 13.13 часа най-новият клипа на Глория, озаглавен “На по-добрите стрелци“, направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial. Напук на фаталните цифри, мелодията веднага грабна вниманието на меломаните и предизвика вълна от позитивни коментари:

“Примата! Глория си е Глория, никоя не може да я замени! Предишната Глория с убийствените хитове се завърна с тази песен! Браво! А да не говорим за това колко е красива!”, “Отново Глория запази своята марка. Ето пример как една песен може да звучи добре и без вече натрапчивото клубно звучене в песните на колегите й. Глория е като една успешна формула за хубава и стойностна музика.”, “Ехааа... божествена красота..., а песента е уникална! Хит на лято 2017!”


Глория сподели пред www.planeta.tv, че от дълго време е искала да направи нещо различно и ето, че с “На по-добрите стрелци” превръща тази своя идея в реалност:

“Лудо влюбена съм в тази песен. Умишлено исках да дръпна леко към ретро вълната и underground звученето, защото все пак живеем на Балканите и няма човек, който да не обича тази музика”, казва Глория.


Изпълнителката не пести и хубави думи за композитора Калин Димитров, който е написал едни от най-хитовите й песни през последните години.

“За мен той е гениален, защото с невероятна лекота успява да превключи от един стил в друг. В “На по-добрите стрелци” успя да реализира моята концепция за музиката и аранжимента, които паснаха идеално на текста, написан от мен и невероятната поетеса Мариета Ангелова. Искрено се надявам, хората да харесат новата ми песен, тя да грабне техните сърца и да звучи в дискотеките това лято, защото е време за купон. Винаги съм искала да си говорим с езика на музиката, а в този момент чувствам, че хората имат нужда от нещо различно. Публиката обича да бъде изненадвана, обича неочакваното, а аз явно предусещам кога да съм различна. Тази песен е като “Гръм в Рая”, защото за мен е огнена и много специална”, допълва певицата.


Глория споделя, че зад този клип стои голям екип от професионалисти, а режисьорът Людмил Иларионов – Люси е усетил много добре парчето. Заложили са на модерен клип като контрапункт на underground звученето – от тъмните кадри до сцената с ваната, която е символ на пречистването.
По време на снимките на лентата “На по-добрите стрелци” певицата направи и ексклузивна фотосесия с Костадин Кръстев – Коко за радост на своите многобройни почитатели.

снимки: Костадин Кръстев – Коко

КАТЕГОРИИ