Големите хитове на Анелия в PlanetaOfficial

Големите хитове на Анелия в PlanetaOfficial

Анелия е сред любимите изпълнители на България. В момента тя е част от звездния отбор на шоуто “Като две капки вода” и всяка седмица влиза в различен образ, за да ни покаже, колко широко е скроена, как умее да се забавлява и да се променя. Но ние решихме да изненадаме певицата и нейните многобройни почитатели с една своеобразна класация на големите й хитове през годините, публикувани в PlanetaOfficial.
С най-много гледания /над 33 650 000/ в официалния YouTube канал на музикална компания “Пайнер” – PlanetaOfficial е видеоклипът от 2016 година “Дай ми още”. Музикалната лента е снимана в Истанбул. Певицата подготви и специална версия на турски език на тази песен и я озаглави “Unutamam”, а тя има над 9 милиона преглеждания. Втората позиция е за “Гот ми е”, а на трето място в Top 10 Planeta 4K се нарежда “Зоопарк”. Тоталният хит от 2015 г. – “Генерал” заема 4 място по гледаемост, а след него са “Аз съм Дяволът” и “Гъзарка”.
2
В класацията, посветена на големите хитове на Анелия влизат още “Искам те, полудявам”, “С тебе ми е най”, “Не мога да губя” и “Да ти викна ли такси”. Това безспорно са само малка част от заглавията, които Анелия е представила през годините. С право ще кажете, че Топ 10 не стига за нейните хитове, още повече, че в този подбор не са включени дуетните й песни, а те също са сред най-предпочитаните от феновете на поп-фолка.
Top 10 Planeta 4K с големите хитове на Анелия в PlanetaOfficial гледайте в YouTube, а също и в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ