Големите хитове на Галена в PlanetaOfficial

Големите хитове на Галена в PlanetaOfficial

Музикалната класация Top 10 Planeta 4K през май представя големите хитове на Галена, публикувани в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial. На 21 май певицата ще отпразнува своя рожден ден, а ние ще зарадваме нейните почитатели с най-доброто.
2
Лидерското място в Top 10 Planeta 4K е за видеоклипа на песента “Феноменален”. Той се появи през ноември 2018 г. и към днешна дата се радва на почти 28 500 000 преглеждания. Втори е тоталният хит на Галена “100 живота”, получил своята премиера на 6 май 2020 година. Следват две горещи парчета, белязали жаркото лято на 2014 и 2015 година – “Хавана Тропикана” и “Стара каравана”.
Петото място в класацията на големите хитове на Галена в PlanetaOfficial е за една знакова песен и видеоклип – “Moro Mou / Бебето ми”, появили се на 17 февруари 2017 г., в деня, когато певицата стана майка за втори път. Следващите две позиции пък са запазени за видеоклипове, започващи с хаштаг (#) - #МамаУраган и #ПростоШоу. Към тази група се добавя и #TheBoss – 9-то място. Преди това е “Сърце” – 8-ма позиция, а на 10-та е “Паника”.

КАТЕГОРИИ