Голям интерес към новите имена на “Пайнер” в YouTube Music

Голям интерес към новите имена на “Пайнер” в YouTube Music

Слушателският интерес на потребителите в YouTube Music показва, че тази седмица сред най-предпочитаните заглавия са тези на новите изпълнители в музикална компания “Пайнер”. Денис Теофиков, Малката и Емрах се нареждат до големите имена като Преслава, Галин, Илиян, Теди Александрова и Джена.

Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music тази седмица се оглавява от “Катастрофа” на Денис Теофиков. Видеото донесе на младия изпълнител невероятен успех и само няколко дни след появата си, застана на върха в българския трендинг в мрежата за видеосподеляне YouTube. Атаката от него продължи и с дуета с Малката, озаглавен “Полудяваш”, който влиза в чарта като ново предложение.

Второто място е резервирано за друг рекордьор в музикалните класации, а именно дуетът на Преслава и Галин “Така ни се пада”. “Нова магистрала 20-19” пък събра Илиян, Теди Александрова ft. Амет в интересна колаборация, а римейкът на големия хит от близкото минало им отрежда третата позиция в Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music.

Есента очевидно е подвластна на дуетите и съвсем не е случайно, че “На твое място” на Емрах и Тони Стораро e четвърти. Най-новият клип на Джена “Вижте го, жени” определено също привлече вниманието на изкушените от поп-фолка, които му отредиха петото място.

Зрителите ще се припомнят и романтичния клип на Глория – “Любовта настоява”, подвластен на неповторимото очарование на златната есен в Париж.

КАТЕГОРИИ