Голямото моминско парти на Габи от Трио Сопрано

Голямото моминско парти на Габи от Трио Сопрано

На 17 май беше голямото моминско парти на Габриела Пеева от Трио Сопрано. Бъдещата булка със сигурност ще помни дълго тази щура нощ, започнала в Planet Club и продължила с много емоции в Secrets Folk & More Club. Момичетата от Трио Сопрано издадоха, че същата вечер техния колега Галин е имал участие там и през цялото време е отправял специални поздрави към главната героиня на моминското парти.
Габи е получила и куп изненади и подаръци от своите най-верни приятелки, сред които Биляна Андрончева – Джалева и Петя Вардева от Трио Сопрано.

Най-емоционална за Габи се оказала една специална книга-албум, в която всяка от гостенките на моминското парти публикувала общи снимки с нея, придружени с лично посвещение. Майка на булката и бъдещата ѝ свекърва също се включили в милия жест. Имало е персонални чаши за шампанско с лицата на всички момичета, сладки и мъфини с лицето на Габи, а голямата изненада била грандиозна заря в нейна чест.
Партито е било с тема “Last sail, before the veil”, което в превод означава последно плаване, преди брака. Избрано е неслучайно, защото бъдещите младоженци смятат за медения си месец да отидат на екзотично пътешествие някъде далече-далече. Засега не е ясно точно къде, но със сигурност ще има море с изумрудени цветове.

снимки: Planet Club Plovdiv, Secrets Folk & More Club

КАТЕГОРИИ