Голям празник по Канарски за рождения ден на Атанас Стоев

Голям празник по Канарски за рождения ден на Атанас Стоев

2 декември дава началото на хубавите декемврийски празници в семейството на Надя и Атанас Стоеви, защото днес е рожденият ден на ръководителя и създателя на “Канарите”. Тази година личният празник на виртуозния акордеонист съвпада с още една важна годишнина. Оркестърът празнува 20-годишен юбилей в музикална компания “Пайнер”. Солистката на “Канарите”, Надя Стоева, споделя, че за тях те са минали като миг, защото колкото и трудности да има, когато човек твори и вижда, че хората се вълнуват от всичко, което правиш, животът е лек и годините минават много бързо.

Рожденият ден на Атанас Стоев всяка година е повод за равносметка за изминалата година, както в творчески, така и в личен план:

“Сложна е всяка професия, в която трябва да се влага душа. Тази душевност, за да се подкрепя, трябва любов, трябва истина, трябва да си искрен с всеки и с хората до теб. Така се създава и семейство, така се създават и деца с любов. И аз казвам, моята подкрепа, вторият ми  етап от живота е Надето до мен. В идеите си може да се спъна, в решенията – мога да сгреша, но има ли любов да ме подкрепя, надеждата е вяра и криле”, казва музикантът.


По традиция рождения си ден Атанас Стоев празнува във фамилната къща с цялото семейство и музикантите от оркестър “Канарите”. И тази година всички ще се съберат около трапезата, грижливо подредена и украсена от домакинята, а главен готвач отново е рожденика, който вече е доказал, че няма конкуренция в приготвянето на вкусотии. С една дума, рожденият ден ще бъде отбелязан с голям празник по Канарски.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Атанас Стоев с пожелания за здраве, семейно щастие и нестихващо творческо вдъхновение за още хубави песни!

КАТЕГОРИИ