“Голяма любов” с лайв премиера на концерта “10 години Трио Сопрано и приятели”

“Голяма любов” с лайв премиера на концерта “10 години Трио Сопрано и приятели”

Трио Сопрано зарадваха своите почитатели с новия си видеоклип “Голяма любов”. Лентата пренася зрителя в приказка за любовта, през погледа на трите сезона – пролет, лято и есен. Петя, Биляна и Габи побързаха да анонсират новото си видео и в официалните си профили в социалните мрежи:

“И новата песен е вече тук! Благодарение на Blue Rock Films, Yellow Brick Pictures една приказка оживя! Една велика съвременна италианска песен, известна по света, в изпълнение на трио Il Volo, е вече част от нашия репертоар. Една изповед за голямата, вечната и непрежалимата любов! Направихме я с много любов за всички вас!”


За новия си видеоклип момичетата от Трио Сопрано се довериха на абсолютно нов екип. Режисурата бе поверена на Ники Станчев, който е автор и на сценария заедно с Василена Спасова. Романтичните кадри са заснети от оператора Емилиан Дечев.
Лайв премиерата на “Голяма любов” ще бъде на 25 април на концерта “10 години Трио Сопрано и приятели” в Пловдив. Домакин е ГДК “Борис Христов”, а освен Трио Сопрано, на сцената ще пеят Ивана, Веселин Маринов, Росица Пейчева, Иван Динев - Устата и танцова формация “Елика”. Събитието е обвързано и с благотворителна кауза за набиране на средства за детското онкохематологично отделение при УМБАЛ “Свети Георги”.

КАТЕГОРИИ