Голямото завръщане на Мария

Голямото завръщане на Мария

Запомнящо се завръщане на музикалната сцена направи едно от емблематичните имена в поп-фолка, Мария. Певицата заложи на песента “ Давай, разплачи ме“, позната на публиката в изпълнение на Цветелина Янева.

“Тази песен ми е много любима от момента, в който се е появила през 2012 година. Тя е причината, поради която реших да се завърна на музикалната сцена. Цветелина Янева ми я подари и ми пожела много късмет с нея – откровена е Мария пред planeta.tv и допълва - Беше организирала абсолютно всичко. Освен жест като колега е и много силен приятелски жест, който аз няма как да забравя в живота си оттук нататък. Като артист изпълнител оценявам това много високо и ако отново трябва да взема решение да се завърна, отново бих го направила с тази песен. Обожавам я“.


Още с появата на видеоклипа в PlanetaOfficial в YouTube феновете на Мария я поздравиха за това емоционално изпълнение и не скриха вълнението и радостта си от завръщането на любимата си певица. Режисьор и оператор на клипа е Николай Скерлев, а звездата на телевизия залага на стилна и много красива визия, за която се довери на дизайнерите София и Доротея Борисови. Гримът е на Цецо Андреев, а косите – на Момчил Спасов. Фотосесията към проекта е дело на Георги Малев.

 

КАТЕГОРИИ