“Горе-долу” на Фики с рекордна гледаемост в Youtube

“Горе-долу” на Фики с рекордна гледаемост в Youtube

В началото на тази седмица Фики отново успя да привлече вниманието на своите почитатели с премиерата на най-новата си песен “Горе-долу”, която вече е факт в Planeta Official в Youtube. Специалната изненада за всички бе и участието на Преслава с вокали в този музикален проект, което изпълнителят запази в тайна досега.

“Хиттт ! Песента е страхотна, закачлива, а включването на Преслава просто ... Двамата си пасват идеално, дано в бъдеще видим и нещо дуетно от тях”, “Страхотна и купонджийска! Ще се помни!”, “Тотален хит”, бяха първите коментари, които можеха да се прочетат във виртуалното пространство часове след премиерата на клипа.

За по-малко от денонощие видеоклипът към “Горе-долу” бе гледан от близо 160 000 абонати в Planeta Official в Youtube, което го прави един от проектите, рекордьори по гледаемост, предизвикали най-много внимание сред меломаните още с премиерата си.
Новата песен в репертоара на Фики е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски - Оцко, а за текста се погрижи поетесата Мариета Ангелова. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов - Люси, с когото Фики работи и върху предишните си самостоятелни проекти - ‘’Беше обич’’ и ‘’Стига’‘.

КАТЕГОРИИ