Горещ сексапил и еротика в новото видео на Мария

Горещ сексапил и еротика в новото видео на Мария

С елегантно и доста провокативно видео Мария представи своя нов музикален проект “Не я познавам тая жена“. Още преди появата на лентата в PlanetaOfficial, изпълнителката нажежи атмосферата с интригуващи кадри, които показаха гореща доза сексапил и много еротика. Видеоклипът вече е част от официалния канал на “Пайнер“ в портала за видеосподеляне YouTube и набира все по-голяма популярност сред меломаните. Оценките им показват, че и този път звездата на музикална компания “Пайнер“ е успяла да уцели вкусовете им:

“Хубава поп фолк песен, браво“, “Силна година за Мария! Песента е готина, за пореден път качествена продукция от Мария!“, “Много музикална песен, хубав текст и много красота“, “Тотален хит! Мария усети, че искаме истински поп-фолк, браво”, “Явно комбинацията от хубав текст, запомняща се мелодия и семпъл клип отново е успешна. Един от хитовете на есента ще бъде тази песен”, пишат абонатите в PlanetaOfficial.

За новия си проект Мария се довери на композитора Радомир Кишев и текстописката Петя Радева, а за видеореализацията тя обедини своите виждания с идеите на режисьора Станислав Христов. Стилът на певицата в новото видео е поверен на Стоян Апостолов, гримът е на Кирил Чалъков, а косите – на Милена Димитрова – Фифи от Fetish hair studio. По време на снимките на клипа Мария позира и пред фотообектива на Георги Малев, за да зарадва феновете си и с нова оригинална фотосесия.

КАТЕГОРИИ