Горещи хитове от “Пайнер” палят зимата

Горещи хитове от “Пайнер” палят зимата

Музикалната продукция на “Пайнер” през отминалата 2020 година успя да привлече интереса на меломаните и през декември, а албумите с марката Payner отново бяха сред най-продаваните в каталога на електронния търговец eMAG. В очакване на появата на новата, 19-та по ред антология с хитове на телевизия “Планета”, феновете не пропуснаха да допълнят колекцията си с албума “Хитовете на Планета Пайнер 18”, който се предлага на MP3 или в пакет от 5 CD. Втори по продажба през декември е дългоочакваният двоен албум на Емилия със заглавие “Акула”. В него са събрани 30 песни, а ценителите за първи път можеха да си го купят и като USB Flash Drive.

Липсата на сняг и дългата есен даде живот и на актуалните хитове от октомври и ноември, събрани в “Пайнер хит сезони – Есен 2020”. Този албум е под номер 3, а следващите 4-то и 5-то място са за горещите летни хитове, които “Пайнер” ни предложи в компилациите “Payner Summer Hits 2020” и “Hit Bikini-2020”.

В началото на 2021 година феновете на българската музика са щастливи да притежават и още два самостоятелни албума, които не напускат Топ 10 по продажби. Посланието и в двата е категорично, и то е “Любов”, а албумите са “Легенда за любовта” на Веселин Маринов и “Да гори в любов” – на Преслава.

 

КАТЕГОРИИ