Горещо лято с Payner Summer Hits 2023

Горещо лято с Payner Summer Hits 2023

Лято 2023 става още по-горещо с новата музикална компилация Payner Summer Hits 2023. 15 завладяващи мелодии този път ни предлага хитовата компилация от “Пайнер”. Партито започва с “Балканско за разкош” и Преслава, за да продължи с “Горчиво” на Галена и “Две очи/ Dio matia” на Джена и Sofia Danezi=
2
Музикалното Лято 2023 не може и без “Първа лига” на Емануела, “Обичаме живота” – на Ариа и Цеци Лудата Глава и “Дръж се” на Яница. Темпото поддържат още Ивана и Мanuel Ameti с “Жена за милиони”, Теди Александрова и Дон Марио – с “Гонка” и Биляниш – с “Искам”. И още музикални колаборации са включени в компилацията на лятото Payner Summer Hits 2023. Милко Калайджиев и Алексса ни поднасят “Един живот и след това”, Диона и Анджелика – “Чаткаш ли”, а Антонио, Галена и Азис – “Мой си, бе”.
И ако си помислите, че това е достатъчно, съвсем не сте прави. В Payner Summer Hits 2023 ще откриете още “Девствена” – на Еви Аспарухов ft. Теди Александрова, “Един за друг” на Райна и “Гаден за обичане” – на Моан ft. Борис Дали.
Албумът Payner Summer Hits 2023 може да бъде Ваш много лесно. Посетете online-магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg, или Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873.

КАТЕГОРИИ