“Гот ми е” е новия лидер в “Планета Топ 20”

“Гот ми е” е новия лидер в “Планета Топ 20”

През месец май, песента, която безапелационно спечели гласовете на меломаните в класацията “Планета Топ 20” е “Гот ми е” на Анелия. С този сингъл певицата даде старт на надпреварата за летен хит сред новите музикални заглавия в каталога на музикална компания “Пайнер”.

Втората позиция е за невероятната балада на Деси Слава “В друг живот”, която се радва на голям интерес сред меломаните и която със сигурност ще остане в музикалната история на попфолка. 

Трети е Галин и неговата “Готина кола”, песента, която спечели изкушените от попфолка от първо слушане. Лятното парче носи много настроение и не е чудно, че вече е сред предпочитаните хитове в дискотеките.

Яница и нейният оригинален видеоклип към песента “В пет ми звънни” също успя да се нареди сред водещите заглавия този месец и зае четвъртата позиция.

Много провокация и сексапил демонстрира Емануела в “Като теб”, с което спечели гласовете на публиката и се настани на 5 място.
Тоталният хит на Емилия ft. Цеци - Лудата глава, “California”, отстъпи първата позиция тази седмица и се нареди на 6 място, а само позиция по-надолу е Джена и нейното лятно предложение “Дразни ме пак”.

Нежната балада на Мария и Stan, “Страдам”, е едно от заглавията, което се радва на голям интерес и през май заема 8 позиция в “Планета Топ 20”.

Горещият проект на Теди Александрова ft. Джордан “За най-красивата принцеса” се настани на 9 място този месец, а десети са Галена и Цветелина Янева ft. Азис с хита - “Пей, сърце”, който за броени дни има близо 2 700 000 последователи в Planeta Official в You Tube.

КАТЕГОРИИ