Границите падат за Глория

Границите падат за Глория

Вече повече от 25 години Глория доказва, че за нея граници няма, както в музиката, така и в живота. Дискографията й включва песни-емблеми, завладели сърцата на публиката. Певицата не криe, че фолклорът е в кръвта й, защото с народни песни е започнала и нейната музикална кариера. “Ах, къде е мойто либе”, “Къде и да одиш”, “Белите манастири”, “Катерино, моме” и още много са заглавията, без които не минава нито един български празник.

В навечерието на 24 май Глория ще сподели своите любими народни песни със зрителите на телевизионните канали “Планета”, “Планета HD” и “Планета Фолк”. Почитателите на фолклора много добре знаят часовете, в които се представя рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер”, затова няма да ги натоварваме с цифри. Но със сигурност са любопитни да узнаят къде е сeга Глория и за какво мечтае.

От близо седмица Примата на модерния фолк е близо до морето и се наслаждава на слънцето и морския бриз. Глория не крие, че с нетърпение очаква да паднат границите и след 1 юни да се отправи към Северна Гърция, където я очаква любимия падъл борд. Но и сега тя не скучае и успешно съчетава спорта с удоволствието. Всеки ден с велосипеда обикаля крайбрежието, но все още не се е решила да влезе в морето.

С нея е и Рамона – голямата й любов, която не спира да я изненадва с лудориите си и да я кара да се усмихва непрекъснато всеки ден. Ако и Вие сте любопитни да разберете как Рамона провокира Глория, последвайте певицата в социалните мрежи и няма да съжалявате.

 

КАТЕГОРИИ