“Хари бенд”: Правим музика за хората

“Хари бенд”: Правим музика за хората

Преди време ръководителят на “Хари бенд”, Хари Димитров, сподели в ефира на телевизия “Планета”, че с колегите му основно залагат на северняшката музика, защото са от Плевенския край и правят музика за хората, за да могат всички любители на фолклорните ритми да се поздравяват и празнуват с техните песни. Очевидно това е в основата на тяхната победа в първата класация за най-гледаните фолклорни музикални ленти, получили своята премиера през 2019 година в официалния канал Planeta Folk Official в YouTube.

Към днешна дата победителят, “Плевенска девятка” на “Хари бенд”, има близо 300 000 преглеждания. Видеколипът е заснет край Дунава от режисьора Радослав Георгиев. На голям интерес в мрежата се радва и другата им композиция от миналата година – “Еленино хоро”.
Днес музикантите от “Хари бенд” са домакини на рубриката “Хитове - избрано от звездите на “Пайнер”. Специалният им плейлист с любими фолклорни мелодии, както от техния репертоар, така и обичани песни на техните колеги, ще звучи първо по “Планета” от 12.05 часа, веднага след това - от 12.35 и от 18.05 часа в ефира на “Планета Фолк“, а по “Планета HD” селекцията на “Хари бенд” ще бъде излъчена от 14.05 часа.

КАТЕГОРИИ