“Хавана Тропикана” отново лидер в “Планета Топ 20”

“Хавана Тропикана” отново лидер в “Планета Топ 20”

За втори пореден месец актуалният хит на Галена и DJ Живко Микс  - “Хавана Тропикана” оглави класацията  “Планета Топ 20”. Това е музикалният проект, който отново събра най-много гласове в подреждането, този път за месец август.
Веднага след него се нарежда Фики с втория си самостоятелен проект – “Стига”, който се прие много добре от меломаните.
Третото място в класацията зрителите на “Планета” ТВ определиха за Джена и “Неверници”, който е един от най-гледаните клипове това лято в Planeta Official в Youtube.
Още един от хитовете това лято - “Още колко нощи” на Цветелина Янева още с влизането си в класацията се настанява на 4-то място.
Галин, Ани Хоанг и Кристиана с триото “Между нас” пък се изкачват от 18-та на 5-та позиция в “Планета Топ 20” за август.
В музикалния чарт този месец откриваме и Константин с песента “Студентка”, която заема шестото място.
Следват два актуални дуета - Мария и Азис с “Каза ли го” са седми, а Илиян и Сиана с “Палавница” – осми. Джена присъства и с още една песен в месечната класация “Планета Топ 20” и това е “Моли се да не почна” на 9-то място. Анелия и Giorgos Giasemis ft. The Rook с горещия си хит “Ksafnika / Изведнъж” пък е десетата най-харесвана песен от зрителите на “Планета” този месец.

КАТЕГОРИИ