Хиляди аплодираха Веселин Маринов в НДК

Хиляди аплодираха Веселин Маринов в НДК

Специално за почитателите на Веселин Маринов www.planetа.tv представя ексклузивни снимки от неговия самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, който се състоя на 25 ноември.
Близо 4000 почитатели на изпълнителя споделиха с него песните от най-новия му албум “Островът на любовта”, както и вечни и обичани негови хитове. В залата бяха много колеги, приятели и почитатели на Веселин Маринов, както и голяма част от авторите на неговите песни - Тончо Русев, Евтим Евтимов, Мариета Ангелова, Александър Петров, Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов и др.
За начало на спектакъла Веселин Маринов избра песента “Днес ще ми върви”, с което даде позитивен тон на цялото шоу, а след финалните акорди и на последната песен, Веселин Маринов получи множество аплодисменти и над 100 букета и кошници, които разкриха още веднъж обичта и признателността на всички към големия талант и на певеца.
Припомняме Ви, че телевизия “Планета” и “Планета HD” ще подарят концерта “Островът на любовта” на своите зрители за Коледните и Новогодишни празници.

КАТЕГОРИИ