Хитове и нови песни в концерта на “Планета”

Хитове и нови песни в концерта на “Планета”

Горещи страсти и бурни емоции по време на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” предизвикаха не само връчените отличия, а и концертната част на спектакъла, в която се включиха повечето изпълнители на музикална компания “Пайнер”.
Бляскаво начало на вечерта сложи Емилия с акустична версия на три от най-обичаните си и популярни хитове, изпълнени в акомпанимента на пиано и китара.
Първия концертен блок бе открит от Сиана и най-новото й музикално предложение “Следвай ме”, представено с атрактивно шоу.
Младите имена на музикална компания “Пайнер” – Галин и Кристиана също се бяха постарали да изненадат публиката в зала 1 на НДК.
Оригинално представяне и визия бе избрала Даяна, която изпълни един от хитовете си от изминалата година “Смяна на местата”.
Соня Немска се появи на сцената заедно с мажоретния състав към СОУ “Нешо Бончев”, за да поздрави гостите и победителите на вечерта с песента “Кой сега е № 1”.
Магда също представи актуалния си хит – “Нова страница”, а Татяна заложи на феерично шоу.
На сцената прозвучаха и няколко дуетни предложения. Яница и DJ Живко Микс зарадваха публиката с “Натискай”, а Ани Хоанг и Люси пресъздадоха атмосферата от видеоклипа на “Малко шум за Ани Хоанг” и в Зала 1 на НДК с интересно шоу.
След тях прозвуча и още един дует, който бе сред отличниците на вечерта – “Kiss me, Baby” на Теди Александрова и Джамайката.
Водещият на церемонията - Борис Дали, избра да представи една от новите си песни, чието заглавие е “Пускай филма”.
Особено атрактивно и стилно шоу ни предложи Мария, която освен летния си хит “Любими ръце”, направи премиера и на новото дуетно предложение в репертоара си – “Да съм с теб”.
Не по-малко овации предизвика пърформанса на Малина, която и този път заложи на интересна хореография и впечатляваща сценография.
Райна изпя актуалната си песен “Ако е – да е”, а Кали и DJ Цеци Лудата глава вдигнаха градуса на купона със съвместния си проект “Нивата”.
Този път и Илиян избра да представи нова песен, която е озаглавена “Единствена” и бе в дует с Алекс.
Специално за церемонията по връчването на Годишните музикални награди на “Планета” от Гърция пристигна Giorgos Giasemis, който се появи с Цветелина Янева и Константин, за да изпълнят заедно песента “Gia poia agapi mou milas / До безумие”.
Още един дует, който се появи преди броени дни в ефира на телевизия “Планета”, огласи Зала 1 на НДК и това бе “Кой ще му каже / Boi Tegali li” на Емилия и Ави Бенеди.
За своята поява в концертната част на спектакъла Джена заложи на златните си хитове “Да те бях ранила и “Да видя какво е”, след което не пропусна да изпълни и дуета с Андреа – “Пий едно от мене”.
Минути след появата си в телевизионен ефир, своята премиера на голяма сцена получи и най-новата песен на Цветелина Янева – “Алергична”, която бе предшествана от друг хит на звездата – “Счупени неща”.
Една от емблемите на поп-фолка, Тони Дачева, изпълни песента “Огън и вода”, която се появи през 2013 година и определено се настани в сърцата на меломаните.
Примата на модерния фолк - Глория поздрави гостите на спектакъла с музикален микс от свои обичани хитове и нови песни.
Андреа представи и още един дуетен проект по време на спектакъла – “Реасеful Place”, заедно с Аlek Sandar.
Отново перфектно изпълнение на живо ни предложи друга любимка на публиката, Преслава. Освен “Песента на 2013” – “Режим “Неприлична”, тя изпълни и най-новото си парче – “Кажи, здравей”.
”Певецът на годината” – Константин зарадва феновете и с част от своите самостоятелни хитове - “Твърде късно е” и “Виждам”.
Галена, която спечели статуетката за “Певица на 2013” също се бе постарала и блесна на сцената с оригинално и запомнящо се шоу.
Финалът на спектакъла сложи “Музикалният идол на 2013” – Анелия, която подари на публиката незабравими минути феерия от звук и светлина, съчетани със специална и атрактивна хореография.

КАТЕГОРИИ