Хитов заряд и силно послание в новия видеоклип на Джена

Хитов заряд и силно послание в новия видеоклип на Джена

“Горкото момиче“ е летния сингъл на Джена, чийто видеоклип днес направи премиера в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. След близо 7-месечна пауза след последния си хит, изпълнителката буквално “взривява“ медийното пространство с песен, в която отново показва категорично своя запазен стил.

Модерен бийт и силен текст с послание, вдъхновен от актуалните за много хора теми в момента, ще завладеят зрителите, а Джена е категорична:

“Забавих появата на новата песен, защото исках да пусна нещо, с което да не правя компромис по отношение на качеството. Смятам, че всяко едно парче трябва за има достатъчно време да разгърне своя потенциал, а когато то е хит, може да бъде актуално месеци наред. Няма смисъл да се взима от неговия живот, затрупвайки го с нова и нова продукция“.

В “Горкото момиче“ за първи път Джена влиза в ролята на разказвач на тази интересна музикална история. Певицата е автор на музиката и текста, а участие в него има и N.A.S.O. Той и Радомир Кишев работят по аранжимента, а режисьор на лентата е Виктор Антонов. Свежи цветове, интересна визуална концепция и декори ще ви заредят с лятно настроение, а Джена ще ви провокира да запеете заедно с нея римите на “Горкото момиче“.

За визията си звездата на телевизия “Планета“ залага на актуалните модни тенденции на водещи брандове, а стайлингът й е изцяло неин и на съпруга й Атанас Стоев. Гримът е на Никола Иванов, а косите – на Аделина Любенова от Galleria Hair Studio. “Горкото момиче“ Джена поднася и с оригинална фотосесия, реализирана пред обектива на фотографа Виктория Сиракова.

КАТЕГОРИИ