Хитове и звезди в Новогодишната нощ

Хитове и звезди в Новогодишната нощ

Каквото и да говорим, най-големите купони в Новогодишната нощ ще бъдат в България. Гаранция за това са многобройните почитатели на поп-фолка и поканите, отправени към най-големите звезди на телевизия “Планета”.

Любимецът на жените, Борис Дали ще посрещне Новата година в култовия комплекс “Приказките” край Харманли, но няма да пропусне да зарадва с песните си и гостите на “Планета Пайнер Клуб” в Димитровград.
ilian
Неговият колега и приятел – Илиян ще пее във Велинград. Все още не се знае дали ще бъде заедно с приятелката си Камелия или тя ще го изненада с първородна рожба. Може да се окаже, че Илиян ще получи най-големия подарък за Нова година в живота си.

В Пловдив и в Пазарджик, в Новогодишната нощ, специален гост ще бъде Ивана. Освен с големите си хитове, Мегазвездата на телевизия “Планета” ще поздрави многобройната публика и с новите си песни, сред които се отличават “Искам още”, “По всяко време”, “Магьосница” и “Не давам да се даваме”.
Konstantin
Морската столица Варна и курорта “Златни пясъци” е изборът на Константин за посрещане на Новата 2014 година, а без съмнение с него ще бъде и чаровната му съпруга Надя.
kolaj Djena_Gloria
Две големи звезди на телевизия “Планета” ще пеят за своите фенове и всички празнуващи във Велико Търново. Това са Джена и Глория, а Примата на фолка ще дочака утрото на 1 януари в “Крепостта” на Галена в Арбанаси.
Galena_Preslav_uchastie
Самата Галена в Новогодишната нощ пък ще бъде в Стара Загора, като ще съчетае гостуването при своята кума с голямото парти в Града на липите.
Питате се къде ще посрещнат 2014-та година Анелия и Преслава? Ние ви информираме – Преслава ще бъде в София, в едно от най-хитовите нощни заведения. Анелия също ще представи хитовете си пред празнуващите в София, но няма да пропусне да зарадва с песните си и пловдивчани.
anelia

КАТЕГОРИИ