Хитове на “Пайнер” в TikTok през октомври

Хитове на “Пайнер” в TikTok през октомври

Музикална класация Top 5 – PlanetaOfficial тази седмица е подвластна на хитовете в TikTok. Може би и на вас ще бъде интересно да узнаете кои са най-популярните видеоклипове с марка “Пайнер” в TikTok през октомври. Официалният ни профил в платформата - @planetaofficialtv вече има повече от 155 хиляди последователи и това само може да ни радва.
2
И през октомври потребителите в TikTok избират да гледат музикалните клипчета с марката “Пайнер”. На най-голям интерес се радва дуета на Преслава и Софи Маринова – “Мангава тут”, следван от видеото на песента на Биляниш – “Искам”. Джена и “Спри да ми досаждаш” потребителите в TikTok са поставили под номер 3, а хита на Борис Дали ft. Емилия – “Помниш ли” е четвърти. Петата позиция през октомври сред кратките музикални видеоклипове в TikTok е за Джордан и “Не те боли”.
Цялата класация Top 5 – PlanetaOfficial с хитовете на “Пайнер” в TikTok може да гледате в YouTube канала - PlanetaTV Official, а също и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K тази седмица.

КАТЕГОРИИ