Хитове от “Пайнер” в Spotify

Хитове от “Пайнер” в Spotify

Топ 5 PlanetaOfficial тази седмица представя най-предпочитаните песни, които потребителите на Spotify избраха да слушат през зимните месеци на 2021 година. Оказва се, че отново Галена и Преслава са двете най-популярни изпълнителки, чиито мелодии властват в стрийминг платформите. Лидерското място в класацията феновете на поп-фолка отредиха на “100 живота” в изпълнение на Галена, а втората позиция – за “Беден в сърцето” на Преслава.

Галена и Преслава участват и с още едно заглавие от своя хитов репертоар в новото издание на класацията Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify. На трето място е дуетът на Галена с Миле Китич “Добре ли си”, а на пето – Преслава с песента “Пиян”.

Единственият пробив в класацията е на Емануела и Kyriacos Georgiou. Тяхната песен “Граници / Den Mporo” получава одобрението на меломаните и те я поставят под номер 4 в зимното издание на Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify. Цялата класация, заедно със специалните гости в нея вече може да бъде открита в YouTube-канала - PlanetaTV Official, а от 18.00 ч. е премиерата и по телевизия “Планета”. Тази, които държат да я гледат в UltraHD-4K качество, могат да го направят в сряда от 19.00 часа по телевизия Planeta 4K.

 

КАТЕГОРИИ