Хитове през юли в Top 5 PlanetaOfficial

Хитове през юли в Top 5 PlanetaOfficial

Музикалната класация Top 5 PlanetaOfficial тази седмица представя най-слушаните актуални хитове в PlanetaOfficial през юли 2022 г. Стрийминг услугата YouTube Music се радва на голяма популярност и на все повече абонати. От хитовете на Лято 2022, представени от “Пайнер” в PlanetaOfficial, първото място заема “Пияни нощи” на Джена. Това бе голямото завръщане на певицата след кратко отсъствие след раждането на малката си дъщеря Цветея. С право хита на Джена е сред най-слушаните песни това лято, а изпълнителката му се радва на многобройни покани за участия в нощните клубове на страната.
2
Теди Александрова ft. Emil TRF с “Масура” са втори по слушателски интерес през юли. Певицата отново не изневери на себе си и представи песен с нов дуетен партньор. И още един дует е в класацията Top 5 PlanetaOfficial. Глория и Тони Стораро с “Просто съвършени” заемат третата позиция. Четвърти пък са Михаела и Джордан, и тяхната песен “Зарибена”. Петото място е за Диона и “Клеопатра”.
Top 5 PlanetaOfficial и хитовете на юли 2022 година гледайте в YouTube канала - PlanetaTV Official, а също и по “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ