Хитовете идват през есента

Хитовете идват през есента

Началото на есента бе белязано от поредица нови заглавия в ефира на телевизионните канали с марката “Планета”. Очакванията на меломаните за нещо интересно и хубаво се сбъднаха, защото любимите им изпълнители ги зарадваха с дългоочаквани проекти. На 17 септември стартира и най-новия канал – “Планета 4К”, който представя видеопродукцията на музикална компания “Пайнер” с най-доброто качество на картината и звука. В началото на октомври класацията Топ 5 PlanetaOfficial ще ви покаже интереса на слушателите на платформата YouTube Music към новите заглавия.

Съвсем закономерно лидер е дуетът на Цветелина Янева и младия изпълнител Александър Робов – “Минутите”. Видеото на песента също е водещо в трендинга на видеопортала. Дуетна песен слушателите са поставили и на втората позиция в чарта. Това е българо-гръцкия проект на Емануела и Kyriacos Georgiou – “Граници / Den Mporo”.

В Топ 5 PlanetaOfficial - YouTube Music в началото на октомври третото място е отредено за новата песен на Емрах – “Ангажименти”. С нея изпълнителят продължава успешната тенденция от “Предишното момче” да владее сърцата на поп-фолк почитателите. Ваня с “Размазан” също трайно се настани в чарта и сега е на 4-то място.

Първата петица на най-слушаните нови песни на “Пайнер” тази есен в YouTube Music завършва хита на Анелия – “Пие ми се”. Изпълнителката се радва на обичта на феновете и често гостува в различни клубове в страната, а “Пие ми се” е едно от заглавията, без които купонът не може.
Топ 5 PlanetaOfficial - YouTube Music гледайте по телевизия “Планета” и новата телевизия “Планета 4К”, както и в PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ